Cea mai mare parte a sexului lor

Urmariti aceste idei pentru a atinge un climax intens

Femei des localiza dificil sa orgasm pe tot parcursul sesiunilor sexuale cu parteneri. Si motivele sunt unul mult prea multi pentru a mentiona. Acesta este motivul pentru care este important este esential sa aflati despre cateva metode cu care femei culme pot fi incantat de extensiv in timp ce face sex.

- Creste cantitatea de activitate sexuala: O crestere nivel de oxitocina ajuta cupluri au extra intens climax. Nu nu intr-adevar necesita orice tip de suplimente pentru o mare impuls de hormoni. Imbratisarea, sarutul, imbratisarea si legarea sarcini poate suplimentar functioneaza. Doar asigurati-va va luati extra sesiuni de preludiu inainte sex pentru a creste sexuala eficienta.

- Intarziere satisfactie: Nu pur si simplu viteza in directia liniei de sosire in timp ce a face sex. In schimb, dezvoltati metoda cat marginea unui orgasm, renunta si, de asemenea, construieste pe cont propriu spate pana la punctul climax. asigura mai puternice orgasmuri.

- Antrenament: Stiati intelegeti ca doar anticipand o competitie poate cauza a 24 % crestere a testosteronului pentru doamne? Orice tip de crestere deoarece hormon creste libidoul. Exercitii fizice pot stimula sange flux la locatie genitale, creste dorinta reclama la fel ridica starea ta de spirit. Deci, este destul de o mare parte!

- Aratati temperatura: Inainte de va va bucurati cu sexul, luati o apa calda dus sau daca sunteti scurt prompt, pozitie o caldura carpa peste vulva ta timp de cateva minute. caldura va ajuta in imbunatatirea sangelui circulatie catre canal vaginal. aduce crescut lubrifiere precum si nivel de sensibilitate.

- Greva la optim moment: testosteronul tau niveluri crestere pe tot parcursul primelor prime 2 zile de ciclul tau. Libidoul creste si pauzele tale precum si clitorisul ajunge sa fie ultra- sensibil as well. Extreme orgasmuri cu siguranta se intampla mai mult convenabil decat normal precum si de asemenea multipli sunt mai probabil in timpul de data aceasta.

image

- Metoda constient masturbare: atingeti pe cont propriu pentru placere timp de 15-30 minute fara punere orice tip de tip de focus on daca aveti un orgasm. Exploreaza complet al corpului tau cu mainile tale, masaj ulei, vibrare jucarii, etc. Pe masura ce conectati cu reactiile corpului dvs. de atins, veti cu siguranta descoperi ca capacitatea ta de a ramane prezent pe tot parcursul sexului creste Acest lucru se intampla din moment ce esti mai putin inchis de performanta pe masura ce desert orgasm ca un obiectiv. Sunteti mai probabil sa determinati ca placere creste precum si se bucura un punct culminant imbunatateste de asemenea.

- Auto-stimulare: s-ar putea sa fi auzit-o de o mie de ori in trecut, totusi daca nu poti obtine-te pana la punctul culminant, cum te poti astepta pe partenerul tau? seamana cu cererea cuiva sa vaneze comoara fara harta. Deci desigur, acest lucru sugereaza obtinerea confortabil cu pe cont propriu si, de asemenea, masturbandu-se. La fel de atunci cand faceti acest lucru, nu este suficient pur si simplu inainte; aveti solicitati sa determinati procesul dvs. sa va asigurati ca puteti, temeinic, discutati exact cum ai obtinut de la factor A pana la punct B catre partenerul tau.

- Keystone: In timp ce el este acolo jos, poti poti sa te bucuri actul de atingere sanii. busturile, in ciuda dimensiunii, au o excelenta retea de terminatii nervoase care creeaza un spirit erotic zone. Mai bine, stimularea din zonele mamelonului poate duce la un supliment lansare de oxitocina, „dragostea agent hormonal”, care va imbunatati orgasmul.

- Derulati-va: Timp liber este cruciala. Spre deosebire de barbati care pot sa faca dragoste precum si ajunge orgasm oriunde, oricand, orice tip de loc, sub orice probleme, femei sunt conectat diferit. Daca nu sunteti dat inapoi si, de asemenea, separat de streseaza ale zilei, oportunitatile de atingere punctul culminant sunt substantial scazut. Ca rezultat, determinati ce va va calmeaza - fie ca este vorba de lumanari, o fierbinte baie, respiratie profunda sau un pahar de vin rosu - si apoi dedica la intrare ca relaxat zona inainte de incercare de a ajunge acel ravnit "O. ".

- Timeout. De obicei, o doamna se simte se simte vinovata ca, in timp ce partenerul ei incearca sa asista orgasm sau ea incearca sa o faca singura pentru a ajunge deodata cu partenerul , dureaza "mult timp." Ei bine pentru inceput, intelegeti faptele dvs.: barbatul obisnuit dureaza cinci pana la 10 minute pana la orgasm, in timp ce tipic femeie dureaza 15 pana la 20 minute. Asa ca relaxeaza-te, relaxeaza-te si recunoaste ca a fi ceva timp.

- Release! Sexul este insemnat a fi o impletire naturala a doua puteri. Daca sunteti rigid sau va concentrandu-va cu atentie asupra posibilitatii unui orgasm (sau nu aveti), corpul dvs. cu siguranta lupta orgasm si, de asemenea, de fapt incepe sa creeaza mai putin complet natural substanta lubrifianta, ceea ce face obiectivul mai greu de realizat. Deci, doar exista inapoi si, de asemenea, aluneca in moment, permitand corp si minte pentru a accepta naturalul ”cadou al punctul culminant.

- Dezvoltati „O” mediu. Ai nevoie un spatiu care respira senzualism pentru tine. Experimentati cu diferite tipuri de muzica, iluminare, videoclipuri in culise, oglinzi si asa mai departe. Crearea o atmosfera https://evz.ro/prahova-halucinant-viceprimarul-care-vrea-sa-fie-consiliat-pe-pornografie-infantila.html care transforma te va te va face simti cu adevarat la fel motivat precum si confortabil.

- Vorbiti: Acum ca intelegeti traseul catre premiul, aveti nevoie sa sfarsiti sigur in spune partenerul tau unde este aurul. Pur si simplu revendicand „sus”, „„ jos ”,„ „mai mult” sau „stanga” probabil nu taiati-l. Aveti nevoie sa fiti de fapt detalii cand vine vorba de zona, viteza si presiune sa se asigure ca el furnizeaza entuziasmul clitorisului dvs. care intr-adevar stimuleaza te. Sau, luati in considerare indeplinirea muncii dvs. in timp ce el se afla in interiorul.